Onze moestuin ontwikkelt zich tot een mooie pluk- en beleeftuin. Hierbij kunnen wij alle hulp gebruiken. Iedereen die van tuinieren houdt, is van harte welkom!

Samen werken

Buurderij De Lage Hof wordt helemaal gerund door vrijwilligers. Onze vrijwilligers zorgen voor het onderhoud van het terrein en de moestuin, de complete horeca, de schoonmaak, het gebouwonderhoud, de bouw van nieuwe opstallen, ondersteuning bij de zorg, de reparatie van oude landbouwwerktuigen, het organiseren van de open dagen  en rondleidingen in het museum. Kortom, de Buurderij is een organisatie vóór vrijwilligers en dóór vrijwilligers.

Bent u op zoek naar een zinvolle dagbesteding en leuke sociale contacten? Dan is vrijwilligerswerk bij de Buurderij wellicht iets voor u! Al heeft u maar een uurtje in de week, dan kunt u zich al verdienstelijk maken door bijvoorbeeld met een cliënt een kopje koffie te drinken in ons huiskamercafé.

Ook zoeken wij bakkers en stokers die onze ploeg kunnen komen versterken. Maandelijks wordt er in onze steenoven op een ambachtelijke manier brood gebakken. 

In onderstaande video ziet u wat u allemaal aan vrijwilligerswerk kunt doen bij Buurderij De Lage Hof.

Enthousiast geworden? Bel dan met 06-15243550 of stuur een mail naar info@buurderijdelagehof.nl. Wij leiden u graag rond. Zo kunt u zelf een inschatting maken of ons vrijwilligerswerk bij u past. Onze ervaring is dat menigeen zich al snel thuis voelt op de Buurderij, dus wees welkom!