Huiskamercafé

Wees welkom in het huiskamercafé van Buurderij De Lage Hof!
In het huiskamercafé treft iedereen elkaar voor een praatje of een kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart. Inwoners van Heumen, dagjesmensen, wandelaars en fietsers. Bewoners van de zorgwoningen en hun verwanten. De vele vrijwilligers die actief zijn op de Buurderij.
Het huiskamercafé is een plek om activiteiten te organiseren, een tijdschrift of een boek te lezen. Om bij mooi weer buiten op het terras te genieten van een pilsje of glaasje fris. En om van daaruit een wandeling te maken over het terrein met de vele mooie opstallen, de dierenweide, de moestuin, de kippenren en bijenhokken. Binnen en buiten kunt u ambachtelijke producten kopen, zoals groenten en planten uit de moestuin, heerlijke jams en vintage van de boerderij. Ook zijn er zelfgemaakte houten producten uit onze timmerwinkel te koop, o.a. vogelhuisjes en kaasplanken. Leuke cadeaus om weg te geven of zelf te houden!

Het huiskamercafé is dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Vanaf 2018 wordt het huiskamercafé volledig gerund door vrijwilligers. Het huiskamercafé is ook het startpunt van uw museumbezoek en hier kunt u een toegangskaartje kopen. Ook kunt u de ruimte van het huiskamercafé afhuren voor een bijeenkomst. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden. Neem daarvoor telefonisch contact op tijdens de openingsuren (024-6221680).

Het huiskamercafé is ook zonder museumbezoek toegankelijk.

Openingstijden

Het huiskamercafé en het museum zijn open van dinsdag tot en met zondag.

Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar onze welkomspagina